Nyhedsvisning

Kære Valby Skakklub

Som Profeten sagde:
LYKKELIG ER DEN DER KAN SPILLE NÆRSKAK IGEN!!!!!
Og det kan vi - indendørs i vores dejlige klub - fra 27/5!!!!
Vi starter kl.19.00 - og fortsætter til ud på natten, for de der har energi til det! Jeg lover at Formanden blir til den sidste er gået! Der er visse forudsætninger som skal være opfyldt for at kunne deltage i dette skakorgie:

• 1) CORONAPAS - dvs . enten negativ coronapodning som skal være under 72 timer gammel eller færdigvaccination - altså vaccination med sidste stik mindst to uger før 27/5 - altså 13/5
  • 2)Vi SKAL bruge mundbind! Ikke når vi sidder ned ved skakbrætterne,eller udenfor - men når vi går rundt i lokalerne indendørs!
  • 3) Vi skal holde afstand ude og inde efter bedste evne - ikke gnubbe næser i efteranalyser - ikke omfavne hinanden i sejrsrus - og i det hele taget bevare overblikket og opføre os coronasikkert, trods den store fryd det er at deltage i GENÅBNINGEN!
  • 4) Jeg kan ikke komme på flere regler lige nu - men følg de tre første - så kan det ikke gå helt skævt! Kærlig hilsen og kærligt gensyn 27/5 fra
    FORMANDEN