Nyhedsvisning

Juniordanmarksmesterskaberne

Klubbens yngste medlem, Patrick på 8 år, har deltaget i Juniordanmarksmesterskaberne, som blev afholdt i Odense den 1-3 okt. på Tietgen Kompetence Center.
Patrick spillede med i den yngste gruppe som havde 8 deltagere, som spillede 7 runder alle mod alle, med 45 min. + 30 sek. pr træk til hele partiet.
Efter sejr i første parti lykkedes det ham også at vinde 2. parti og 3. og 4. og 5. og 6. efter en koncentreret indsats.
Dermed var der lagt op til den store finale da Patrick i sidste runde skulle møde Alexandru Pirtac fra SK 1968 i Århus som også havde vundet sine første 6 partier. Alexandru havde nogle måneder forinden vundet bronzemedalje ved EU mesterskabet i Østrig, og havde hele 1504 i rating mod Patricks 1038.
Partiet blev spillet på et livebræt og Patrick havde hvid.
Efter forsigtigt spil fra modstanderen i  Dronningebondespil lykkedes det Patrick at vinde en ren bonde allerede i træk syv, for så 8 træk senere desværre at overse en afdækker skak som kostede dronningen og partiet.

Dermed sluttede Patrick med 6/7 på en suveræn 2. plads, hele 2 point foran nummer 3
Link til nyheden på Dansk Skak Union's hjemmeside